Peurajahti 19-22.1.2023 Loppuun myyty!

Kuvaus

Peurajahti

5-10 henkilöä

Sisältää

-Majoituksen 3 yötä (yhteismajoitus mökissä).Saapuminen Torstaina klo 16:00 alkaen.

-Aamukahvit ja sämpylät

-Jahtipäiville lounasruokailut

-Tarvittaessa kuljetukset illalla kyttäyskopeille ja ilmoittamanasi aikana takaisin majoitukseen

-Ammattitaitoisen jahtipäällikön opastuksen kyttäys- ja ajojahti tilanteisiin

-Kaatajalle kuuluu sisäelimet ja pää ilman erillistä maksua

-Lihat ja kaatomaksut jaetaan jahdin maksaneiden kesken ellei toisin sovita

Muut tiedot:

-Ajankohtana jahdille hirven- ja peuranmetsästyskausi

-Jahti toteutetaan mikäli minimi henkilömäärä (5hlö) toteutuu

Kysy tarjous!

 

ARCTIC HUNTERS OY JAHTIKUVAUS

Arctic Hunters Oy:n metsästyspaketit perusmuodossaan oikeuttavat yhden paketin sisältöön kuuluvan kohde eläimen kaatoon. Vieras/vieraat voivat kuitenkin kaataa useamman eläimen, jolloin kaadoista tulee lisämaksu erillisen hinnaston mukaisesti. 

Metsästyspakettiin kuuluu yleensä 2 ajojahtipäivää järjestävän seuran/seurueen jahtiporukan mukana. Ajojahtina suoritettavassa jahdissa käyttämämme rodut valkohäntäpeuralla ja metsäkauriilla ovat dreeveri, petit basset griffon vendeen ja mäyräkoira. Hirvijahdeissa käytämme jämtlanninpystykorva, karjalankarhukoira, harmaa norjanhirvikoira ja muita soveltuvia rotuja.

Valkohäntäpeuran ja metsäkauriin ajojahtien yhteydessä on mahdollisuus myös vahtimalla suoritettavaan jahtiin.

Ajometsästyksen ajankohta on pääsääntöisesti perjantaisin ja/tai lauantaisin. Aikataulu ja poikkeukset siitä ovat tiedossa elokuun lopussa. 

Ajojahtien yhteydessä, on mahdollisuus opastettuun vahtimismetsästykseen seuran metsästyksenjohtajan kanssa sovittavalla tavalla. Metsästys kaikilta osin täyttää metsästyksen kriteerit, jolloin myös saaliin saaminen on tuurista riippuvainen. Varmoja saaliita emme pysty takaamaan.

Seuran jäsenet avustavat saaliin käsittelyssä jahtipäivänä käsittäen teurastuksen ja siirron kylmiöön. Saaliin jatkokäsittely jää vieraan hoidettavaksi. Osaavaa apua on kuitenkin saatavilla kohtuullista korvausta vastaan.

Jahtivieras noudattaa kaikilta osin samoja metsästyssääntöjä ja jahtipäällikön ohjeita, kuin seuran/seurueen omatkin jäsenet.  Metsästysmahdollisuus katsotaan käyteyksi myös silloin, kun vieras haavoittaa kohde eläintä. Haavoittaminen todetaan ampumapaikalle jääneistä osumamerkeistä ja verijäljistä eläintä jäljittämällä. 

Huomioitavaa

Metsästyslain säädösten tai metsästyksenjohtajan ohjeiden noudattamatta jättäminen johtaa metsästyksen keskeyttämiseen ilman korvausta. Haavoittamisen vuoksi menetetty tai arvoltaan alentunut saalis menee myös haavoittajan tappioksi.

                                                      

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peurajahti 19-22.1.2023 Loppuun myyty!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *